Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Theodora Quitten, geboren te Horn op 12 januari 1846, overleden aldaar op 30 maart 1921, dochter van Eggel Eckbert Quitten en Anne Marie Beurskens.


Zij is getrouwd te Horn op 29 april 1889 met
Jan Hubert Soentjens, landbouwer, geboren te Beegden op 16 oktober 1848, overleden te Horn op 26 februari 1934, zoon van Peter Soentjens en Catharina Baers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jacobus, geboren te Horn op 19 juni 1868.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina