Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Clarisse, dienstknecht en landbouwer, geboren te Horn op 19 mei 1861, wonende aldaar, overleden aldaar op 26 januari 1944, zoon van Peter Clarisse en Margareta Wijnen.


Hij is getrouwd te Roermond op 4 juli 1899 met
Agnes Rutten, dienstbode, geboren te Melick rond 1866, wonende te Horn, overleden aldaar op 14 december 1957, dochter van Renier Rutten en Anna Catharina Huskens.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Renier, geboren te Horn op 19 juli 1899, overleden aldaar op 17 mei 1906.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina