Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Joanna Vossen, geboren te Horn op 18 september 1824, overleden aldaar op 9 mei 1859, dochter van Bartholomeus Vossen en Gertrudis Pils.


Zij is getrouwd te Horn op 17 april 1858 met
Bernardus Jegers, dienstknecht, geboren te Heythuysen op 5 september 1821, overleden te Horn op 25 februari 1864, zoon van Cornelius Jegers en Albertina Peeters.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren dochter, geboren te Horn op 4 april 1859.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina