Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Mathieu Nijssen, veerknecht, geboren te Horn op 6 april 1813, wonende te Buggenum, overleden aldaar op 10 oktober 1858, zoon van Jan Nijssen en Catharina van Dael.


Hij is getrouwd te Beegden op 14 juni 1843 met
Maria Catharina Koolen, geboren te Beegden op 7 februari 1821, wonende te Buggenum, dochter van Theodorus Koolen en Catharina Snijders.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Joseph, dienstknecht, geboren te Roermond op 30 april 1848, overleden te Heel en Panheel op 18 december 1913.
    Hij is getrouwd te Heel en Panheel op 1 oktober 1875 met Elisabeth Landoux, landbouwster, geboren te Grathem op 19 december 1849, overleden te Heel en Panheel op 9 april 1931, dochter van Jean Landauw en Joanna Maria Rosvelts.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina