Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Cornele Delissen, klerenblekerknecht en stoker op een stoomboot, geboren te Horn op 8 september 1805, overleden te Rotterdam op 24 april 1870, zoon van Sibertus Delissen en Gertrudis Tullemans.


Hij is getrouwd te Gouda op 11 maart 1829 (1) met
Theodora Jagers, geboren te Bleek (GLD.) op 9 april 1802, overleden te Nijmegen op 8 mei 1842, dochter van Peter Jagers en Aldegundus Honselaar.

Hij is getrouwd te 's-Hertogenbosch op 20 januari 1849 (2) met
Guillielmine de Leeuw, dienstmeid, geboren te Someren op 28 september 1813, dochter van Joannes de Leeuw en Jeanne Marie van Lierop.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina