Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Jan Hubert Philipzen, slager, geboren te Horn op 22 oktober 1880, wonende te Horn (aan de Rijksweg), overleden te Horn op 8 december 1956, zoon van Johan Peter Philipsen en Petronilla Gijsen.


Hij is getrouwd te Horn op 1 oktober 1915 met
Anna Josephina Vissers, dienstbode, geboren te Wessem op 28 juli 1884, dochter van Hendrik Hubert Vissers en Maria Elisabeth Pils.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Pierre Hubert, slager, geboren te Horn op 5 augustus 1916.
    Hij is getrouwd te Koewacht op 4 augustus 1942 met Margaretha Matthijs, geboren te Koewacht op 21 november 1916, dochter van August Hypolitus Matthijs en Marie Stephanie de Brouwer.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina