Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Petronella Schreurs, dienstbode, geboren te Horn op 29 mei 1880, overleden te Roermond op 29 oktober 1951, dochter van Petrus Schreurs en Johanna Hubertina Geurts.


Zij is getrouwd te Roermond op 31 mei 1904 met
Henricus Hubertus Schumacher, leerling-machinist, geboren te Roermond op 24 maart 1882, zoon van Antonius Schumacher en Elisabeth Hubertina Wiers.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina