Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Gerard Hubert Geenen, boekhouder, geboren te Horn op 22 februari 1878, wonende aldaar, overleden aldaar op 18 december 1960, begraven aldaar, zoon van Mathis Geenen en Petronella Timmermans.


Hij is getrouwd te Horn op 26 april 1907 met
Anna Maria Hubertina Houx, geboren te Horn op 30 april 1879, overleden aldaar op 3 oktober 1942, begraven aldaar, dochter van Johannes Houx en Maria Anna Giebels.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Leon Alphonsus Marie, geboren te Horn op 30 mei 1913, overleden te Roermond (Z) op 17 mei 1971, begraven te Horn.
    Hij was gehuwd met Adriénne Thumelair.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina