Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Wilhelmina Catharina Geenen, geboren te Horn op 14 juni 1872, wonende aldaar, overleden aldaar op 23 april 1948, dochter van Mathis Geenen en Petronella Timmermans.


Zij is getrouwd te Horn op 18 april 1898 met
Antoon Strijbos, veldwachter en dagloner, geboren te Meijel op 30 juni 1872, wonende te Horn, overleden aldaar op 6 september 1949, zoon van Hendrik Strijbos en Johanna Goden.

Uit dit huwelijk:
  • 5 : Helena Christina, geboren te Horn op 9 mei 1905.
    Zij is getrouwd te Valkenswaard op 25 april 1935 met Johannes Cornelis Hoevenaars, geboren te Valkenswaard rond 1909, zoon van Johannes Hoevenaars en Johanna Maria Lemmens.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina