Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Jan Mathis Matiessen, dagloner, geboren te Horn op 20 juli 1841, overleden aldaar op 20 maart 1868, zoon van Jacob Mathijssen en Margaretha Willekens.


Hij is getrouwd te Horn op 8 juni 1866 met
Petronella Timmermans, dienstmeid en landbouwster, geboren te Horn op 17 juni 1841, overleden aldaar op 7 december 1906, dochter van Pierre Timmermans en Clare Engels.
(Zij is later getrouwd te Horn op 9 januari 1871 met Mathis Geenen, dienstknecht en dagloner, geboren te Neer op 16 oktober 1827, overleden te Horn op 12 augustus 1896, zoon van Petrus Geenen en Wilhelmine Houtakers.)

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina