Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Hubert Engelen, metselaar, geboren te Horn op 20 februari 1845, overleden aldaar op 13 oktober 1889, zoon van Willem Engelen en Joanna Janssen.


Hij is getrouwd te Horn op 5 april 1877 met
Cornelia Hubertina Gommans, dienstmeid en landbouwster, geboren te Neer op 31 augustus 1844, wonende aldaar, dochter van Hendrik Gommans en Ide Ploum.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Ida Maria Hubertina, geboren te Horn op 23 oktober 1880, overleden aldaar op 2 maart 1930.
  • 3 : Hendrik Hubert, aannemer, geboren te Horn op 4 augustus 1882.
    Hij is getrouwd te Helden op 28 augustus 1916 met Johanna Louisa Simons, geboren te Helden rond 1887, dochter van Theodorus Hendrikus Simons en Hendrika Gielen.
  • 4 : Anna Hubertina, dienstmeid, geboren te Horn op 20 februari 1885, overleden te Heel en Panheel op 24 januari 1960.



Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina