Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Leonard Hubert Hendrikx, beenhouwer, geboren te Horn op 17 november 1883, zoon van Michel Hubert Hendrikx en Maria Josephina Hubertina Vossen.


Hij is getrouwd te Antwerpen op 9 januari 1909 met
Petronella Wilhelmina Roelands, geboren te Bergen op Zoom op 5 augustus 1886, dochter van Adrianus Leonardus Roelands en Cornelia Margaretha Rommels.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina