Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jacob Willem Hubert Reijnders, metselaar, geboren te Horn op 27 mei 1888, overleden te Roermond op 1 november 1957, zoon van Martinus Hubertus Reijnders en Wilhelmina Janssen.


Hij is getrouwd te Melick en Herkenbosch op 8 juli 1926 met
Anna Maria Polina van Melick, naaister, geboren te Melick en Herkenbosch op 23 mei 1891, overleden te Roermond op 12 augustus 1951, dochter van Johannes Hubertus van Melick en Martina Reijnders.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina