Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Maria Hendrika Lemmen, geboren te Horn op 20 augustus 1909, wonende aldaar, overleden op 19 september 1984, begraven te Horn, dochter van Johannes Lemmen en Gertrudis Hubertina Stemkens.


Zij is getrouwd te Horn op 14 juni 1935 met
Michiel Hubertus Dirks, geboren te Haelen op 2 oktober 1904, wonende te Roggel, overleden op 8 februari 1977, begraven te Horn, zoon van Antonius Deriks en Johanna Hubertina Looijen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina