Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jan Jozef Ossen, mijnpolitieagent, geboren te Kerkrade op 22 juli 1911, wonende aldaar, overleden te Utrecht (Z) op 27 februari 1978, zoon van Hubert Joseph Ossen en Maria Catharina Römgens.


Hij is getrouwd te Horn op 30 juni 1941 met
Louisa Catharina Maria Claessen, geboren te Neer op 27 februari 1921, wonende te Buggenum, overleden te Sittard (V) op 13 juni 1994, dochter van Johannes Claessen en Theodora Josephina Beulen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina