Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Gertrudis Maria Joosten, naaister, geboren te Horn op 6 mei 1914, overleden op 15 maart 1986, begraven te Horn, dochter van Jan Hubert Joosten en Barbara Hubertina van Ratingen.


Zij is getrouwd te Horn op 23 september 1938 met
Jacobus Antonius Velter, rijwielhersteller, geboren te Nederweert op 26 juni 1905, overleden op 29 maart 1980, begraven te Horn, zoon van Peter Johannes Velter en Gertrudis Reinders.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina