Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Theresia Hubertina Evers, dienstmeid, geboren te Horn op 12 december 1885, wonende aldaar en te Neer, overleden te Roermond op 27 juli 1950, begraven te Horn, dochter van Engelbert Evers en Anna Maria Hendrik.


Zij is getrouwd te Horn op 8 oktober 1915 met
Theodoor Hubert Kessels, slager, geboren te Horn op 13 oktober 1887, wonende aldaar, overleden te Roermond op 10 maart 1969, begraven te Horn, zoon van Wilhelmus Hubertus Kessels en Catharina Hubertina Bongers.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Willem Thomas, geboren te Horn op 9 december 1918, overleden op 3 november 2007, begraven te Horn.
    Hij was gehuwd met Clim Cordewener, geboren op 28 februari 1926, overleden op 28 april 1998, begraven te Horn.



Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina