Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Wilhelmina Maria Peters, geboren te Horn op 3 november 1909, overleden aldaar op 5 augustus 1962, begraven aldaar, dochter van Joannes Hubertus Peters en Margaretha Klerks.


Zij is getrouwd te Horn op 14 april 1939 met
Johannes Gerardus Hendrix, landbouwer, geboren te Nunhem op 25 februari 1908, overleden aldaar op 22 maart 1964, begraven te Horn, zoon van Leonardus Hubertus Hendrix en Johanna Maria Christina Bongers.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina