Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Nijs.


Zij was gehuwd met
Guilliaume Gielen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joannes, landbouwer, geboren te Roggel rond 1729, overleden aldaar op 12 mei 1801.
    Hij is getrouwd te Roggel op 22 september 1761 voor de kerk met Maria Blocquen, landbouwster, gedoopt te Roggel op 27 juli 1732, overleden aldaar op 12 september 1818, dochter van Albertus Blocken en Petronella Verstegen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina