Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Lambertus Hubertz.


Hij was gehuwd met
Anna Maria Lennarts.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Agnes, winkelierster, geboren te Erkelenz (D) op 23 oktober 1780, wonende te Roggel en te Heythuysen, overleden aldaar op 4 december 1863.
    Zij is getrouwd te Roggel op 21 september 1803 met Egide Jean Ganser, schilder en winkelier, geboren te Venlo op 13 mei 1779, wonende te Heythuysen, overleden te Roermond op 6 mei 1837, zoon van Jean Gansen en Agnes Sp.ken.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina