Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Abraham Jentiens, wonende te Haelen.


Hij was gehuwd met
Jeanne Janssens, wonende te Haelen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Wilhelmina, geboren te Haelen op 11 juli 1771, wonende te Buggenum en te Haelen, overleden aldaar op 17 april 1808.
    Zij is getrouwd te Haelen op 8 augustus 1801, getrouwd te Buggenum op 22 april 1800 voor de kerk met Matthias Jacobs, dagloner en landbouwer, gedoopt te Neer op 16 februari 1768, wonende te Neer in de Steeg en te Haelen, overleden aldaar op 24 maart 1822, zoon van Goedefridus Jacobs en Anna Geurts.
    (Hij is later getrouwd te Haelen op 25 juli 1808 met Gertrudis Ingeveldt, dienstmeid, gedoopt te Haelen op 19 juli 1780, overleden aldaar op 14 februari 1824, dochter van Leonardus Ingeveldt en Maria Cornelissen.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina