Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Jean Gorissen, wonende te Haelen.


Hij was gehuwd met
Elisabethe Rensing, geboren te Reckelinghausen rond 1743, overleden te Haelen op 12 maart 1804, dochter van Henry Rensing en Angeline Vauts.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Angelina, dagloonster en landbouwster, geboren te Haelen op 13 december 1778, wonende aldaar, overleden aldaar op 7 oktober 1859.
    Zij is getrouwd te Haelen op 17 mei 1804 met Christophorus van Horck, landbouwer, gedoopt te Haelen op 16 januari 1773, wonende aldaar, overleden aldaar op 29 maart 1844, zoon van Joannes van Horck en Cornelia Pollart.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina