Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Gertrude Timmermans, geboren te Grathem op 13 november 1810, overleden te Hunsel op 1 maart 1860, dochter van Mathieu Timmermans en Aldegonde Goorissen.


Zij is getrouwd te Neeritter op 13 mei 1846 met
Pierre Jean Hermans, landbouwer, geboren te Hunsel op 21 mei 1818, overleden te Grathem op 25 mei 1888, zoon van Jan Hermans en Joanna Maria Verstappen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren dochter, geboren te Hunsel op 27 september 1846.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina