Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Gerardus Pluijmen, geboren te Horn op 9 maart 1728, wonende te Haelen, overleden aldaar op 3 februari 1783, zoon van Arnoldus Pluijmen en Maria Gertrudis van Herten.


Hij is getrouwd te Haelen op 11 oktober 1761 voor de kerk met
Anne Smolders, wonende te Haelen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Dorothea, landbouwster, geboren te Haelen, gedoopt op 15 januari 1764, wonende te Horn, overleden aldaar op 21 maart 1826.
    Zij is getrouwd te Haelen op 4 mei 1791 voor de kerk (1) met Arnoldus Abrahams, gedoopt te Grathem op 13 januari 1759, wonende te Horn, overleden aldaar op 2 oktober 1815, zoon van Wilhelmus Abrahams en Maria Elisabeth Curvers.
    Zij is getrouwd te Horn op 4 november 1817 (2) met Mathias Syben, landbouwer, gedoopt te Heythuysen op 15 december 1791, overleden te Horn op 20 september 1826, zoon van Joannes Sijben en Catharina van Goor.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina