Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Mathieu Verlinden, landbouwer, wonende te Haelen.


Hij was gehuwd met
Marie Vaessen, geboren te Baexem rond 1744, wonende te Haelen, overleden aldaar op 29 augustus 1828, dochter van Theodoor Vaessen en Dida Verstappen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Ida, akkervrouw en landbouwster, geboren te Haelen op 17 maart 1787, wonende aldaar, overleden aldaar op 25 september 1862.
    Zij is getrouwd te Haelen op 8 februari 1809 met Gerard Muisers, akkerman en knecht, geboren te Melick op 11 mei 1782, wonende te Haelen, overleden aldaar op 19 januari 1854, zoon van Mathieu Muisers en Catharina Nelissen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina