Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Mathieu Muisers, landbouwer, wonende te Melick.


Hij was gehuwd met
Catharina Nelissen, wonende te Melick.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gerard, akkerman en knecht, geboren te Melick op 11 mei 1782, wonende te Haelen, overleden aldaar op 19 januari 1854.
    Hij is getrouwd te Haelen op 8 februari 1809 met Ida Verlinden, akkervrouw en landbouwster, geboren te Haelen op 17 maart 1787, wonende aldaar, overleden aldaar op 25 september 1862, dochter van Mathieu Verlinden en Marie Vaessen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina