Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Sibille Ingeveld.


Zij was gehuwd met
Henrij Hendrixs, adjoint Provisor en stoker.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Angeline, geboren te Haelen rond 1779.
    Zij is getrouwd te Roermond op 15 mei 1811 met Sebastien Janssens, dagloner, geboren te Swalmen rond 1776, zoon van Joseph Janssens en Mechtilde Heijnen.
  • 3 : Jean, stoker, geboren te Haelen op 10 januari 1783.
    Hij is getrouwd te Meijel op 6 oktober 1818 met Maria Agnes Hermans, naaister, geboren te Meijel rond 1793, dochter van Mathieu Hermans en Marie Martens.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina