Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anne Marie Jacobs, landbouwster, geboren te Haelen op 15 september 1811, overleden te Stramproy op 10 mei 1875, dochter van Matthias Jacobs en Gertrudis Ingeveldt.


Zij is getrouwd te Stramproy op 30 april 1841 (1) met
Jan Mathijs Creemers, landbouwer, geboren te Stramproy op 29 januari 1779, overleden aldaar op 19 december 1850, zoon van Henricus Creemers en Helena Haeldermans.

Zij is getrouwd te Stramproy op 23 oktober 1851 (2) met
Jacobus Schroijen, dienstknecht, geboren te Stramproy op 14 april 1817, overleden aldaar op 2 december 1890, zoon van Pieter Schroijen en Barbara Creemers.
(Hij is later getrouwd te Stramproy op 11 november 1875 met Anna Maria Vleeshouwers, geboren te Stramproy.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina