Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Jeanne Christine van Teeffelen, huishoudster, geboren te Teeffelen op 28 januari 1778, overleden te Maaseik op 8 januari 1850, dochter van Theodore Benediete van Teeffelen en Helene Stercken.


Zij is getrouwd te Roggel op 3 juni 1807 met
Henricus Conrardus Vermeulen, molenaar, gedoopt te Heythuysen op 14 mei 1785, overleden te Maaseik op 14 februari 1860, zoon van Gerardus Vermeulen en Maria Anna Timmermans.

Uit dit huwelijk:
  • 4 : Marie Theodora, geboren te Heythuysen op 20 januari 1812, overleden aldaar op 19 februari 1812.
  • 5 : Marie Clare, geboren te Heythuysen op 26 september 1813, ongehuwd overleden te Maaseik op 22 november 1860.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina