Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Wilhelmina Nijs, dienstmeid, gedoopt te Haelen op 23 april 1789, overleden te Baexem op 20 mei 1816, dochter van Petrus Nijs en Helena van Genegen.


Zij is getrouwd te Haelen op 27 oktober 1813 met
Gerardus Konings, landbouwer, geboren te Baexem op 23 februari 1791, wonende te Roggel, overleden aldaar op 21 april 1858, zoon van Joseph Konings en Gertrudis Kampen.
(Hij is later getrouwd te Heythuysen op 24 juni 1819 met Petronilla Koonincks, landbouwster, gedoopt te Heythuysen op 12 maart 1791, overleden te Baexem op 21 maart 1845, dochter van Theodorus Koonincks en Gertrudis op de Drinck.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina