Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Maria Nijs, dienstmeid, geboren te Heythuysen op 3 november 1819, overleden te Maaseik op 16 februari 1844, dochter van Pierre Nijs en Eleonore Wellens.


Zij is getrouwd te Maaseik op 21 april 1843 met
Johannes Elsdorf, kleermaker, geboren te Maaseik op 16 mei 1820, overleden aldaar op 11 november 1861, zoon van Jan Willem Elsdorf en Maria Catharina Berghs.
(Hij is later getrouwd te Maaseik op 30 september 1844 met Catharina Elisabeth Peeters, geboren te Herten op 19 april 1807.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina