Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Marie Quicken, geboren te Haelen op 3 oktober 1764, overleden aldaar op 11 februari 1804, dochter van Henri Quicken en Aldegonde van der Velden.


Zij is getrouwd te Haelen op 27 februari 1803 met
Thomas Sanders, dagloner, geboren te Son op 19 september 1776, overleden te Meijel op 2 januari 1826, zoon van Jean Sanders en Jeanne van der Alsten.
(Hij is later getrouwd te Meijel op 17 mei 1808 met Catharina Gerits, landbouwster, geboren te Meijel rond 1789, overleden aldaar op 21 december 1869, dochter van Hendrik Gerits en Engelina Lenders.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jeanne, geboren te Haelen op 3 mei 1803, overleden aldaar op 3 mei 1803.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina