Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Hermans, overleden te Horn.


Zij was gehuwd met
Thulmanus Thulmans, overleden te Swalmen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Leonard, dagloner, geboren te Swalmen rond 1750, wonende te Haelen, overleden aldaar op 14 augustus 1818.
    Hij was gehuwd (1) met Gertrude van Hoeff, overleden te Heythuysen op 10 oktober 1775.
    Hij is getrouwd te Baexem voor de kerk (2) met Petronelle Pelsers, geboren te Buggenum rond 1757, wonende te Haelen, overleden aldaar op 19 mei 1807.
    Hij is getrouwd te Haelen op 22 mei 1811 (3) met Petronella Verboucket, dienstmeid, gedoopt te Neer op 16 april 1771, wonende te Haelen, overleden aldaar op 3 mei 1834, dochter van Christianus Verbouket en Maria Jacobs.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina