Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Michel Olers, akkerknecht, geboren te Horn rond 1784, overleden te Haelen op 21 oktober 1819, zoon van Gertrude Olers.


Hij is getrouwd te Haelen op 18 april 1815 met
Petronella Joosten, landbouwster, gedoopt te Buggenum op 16 februari 1770, overleden te Haelen op 23 januari 1849, dochter van Wilhelmus Joosten en Margarita Quicken.
(Zij is eerder getrouwd te Buggenum op 30 november 1803 met Joannes Schruerts, landbouwer, gedoopt te Haelen op 11 augustus 1770, overleden aldaar op 18 mei 1814, zoon van Joannes Schruerts en Catharina Cornelissen. (Hij is eerder getrouwd te Heythuysen op 8 juli 1799 met Claire Hilkens, geboren te Nunhem op 3 februari 1773, dochter van Mathieu Hilkens en Petronille Maessen.))
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina