Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Henricus Nijskens, metselaar, geboren te Haelen op 20 juli 1822, overleden te Roermond op 14 oktober 1900, zoon van Jean Nijskens en Marie Houtmortels.


Hij is getrouwd te Roermond op 14 februari 1860 met
Maria Catherina Leenen, dienstmeid, geboren te Horn op 1 juni 1827, overleden te Roermond op 7 november 1908, dochter van Severinus Leenen en Sophia Kuijven.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Maria Hubertina, geboren te Roermond op 23 december 1869.
    Zij is getrouwd te Roermond op 22 september 1908 met Peter Hubertus Verheggen, onderwijzer en hoofdonderwijzer, geboren te Swalmen op 5 januari 1880, zoon van Hendrikus Hubertus Verheggen en Maria Hubertina Heuvelmans.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina