Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Gertrudis Nijskens, geboren te Haelen op 9 september 1820, overleden te Wessem op 8 februari 1886, dochter van Jean Nijskens en Marie Houtmortels.


Zij is getrouwd te Wessem op 25 april 1862 met
Cornelis Wassenbergh, dagloner en landbouwer, geboren te Beegden op 8 februari 1819, overleden te Wessem op 19 juli 1894, zoon van Peter Wassenbergh en Anne Mechtilde Lennaerts.
(Hij was weduwnaar van Anna Maria Bours.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina