Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Catharina Windelen, dagloonster, wonende te Kirchhoven (D).


Zij was gehuwd met
Hendrik Heggen, wonende te Kirchhoven (D).

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Willem, weversknecht, geboren te Kirchhoven (D) op 12 oktober 1798.
    Hij is getrouwd te Haelen op 3 februari 1824 met Sophia Smidts, dagloonster, geboren te Haelen op 23 december 1784, wonende aldaar, overleden aldaar op 21 november 1828, dochter van Renier Smidts en Maria Linssen.
    (Zij is eerder getrouwd te Haelen op 24 oktober 1810 met Franciscus Stocks, landbouwersknecht en dagloner, geboren te Nunhem, gedoopt aldaar op 26 december 1785, wonende te Haelen, overleden aldaar op 21 maart 1822, zoon van Jacobus Stox en Maria Catharine Backers.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina