Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Johannes Brackers, molenaar, geboren te Kessenich (B) op 12 april 1807, overleden te Nunhem op 6 april 1868, zoon van Jacobus Bracken en Maria Adams.


Hij is getrouwd te Heel en Panheel op 2 juni 1848 met
Anna Barbara Seuntjes, geboren te Heel op 9 december 1813, overleden te Nunhem op 8 mei 1856, dochter van Joannes Seuntjes en Maria Margaretha Lapille.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jan Jacob Joseph, geboren te Blerick rond 1853, overleden te Nunhem op 6 december 1863.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina