Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Renier Hubert Smeets, landbouwer, geboren te Melick-Herkenbosch op 1 juni 1874, overleden te Melick en Herkenbosch op 19 februari 1944, zoon van Willem Smeets en Anna Margaretha Dohmen.


Hij was gehuwd (1) met
Johanna Maria Schmitz.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Catharina Maria, dienstbode, geboren te Melick-Herkenbosch op 29 september 1904, wonende te Roermond, overleden op 9 mei 1980, begraven te Horn.
    Zij is getrouwd te Horn op 23 mei 1930 met Leonard Linssen, molenaar, geboren te Melick-Herkenbosch op 22 mei 1903, overleden op 16 november 1980, begraven te Horn, zoon van Antonius Quirinus Linssen en Catharina van Melick.

Hij is getrouwd te Horn op 5 maart 1907 (2) met
Maria Elisabeth Evers, geboren te Horn op 10 juni 1880, overleden te Melick op 25 mei 1955, dochter van Engelbert Evers en Anna Maria Hendrik.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina