Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Adams, molenaarse, geboren te Lanaken (B) rond 1772, overleden te Nunhem op 17 december 1859, dochter van Marcus Adams en Maria Elisabeth Haambeukers.


Haar zoon van een onbekende man:
  • 1 : Willem, molenaarsknecht en molenaar, geboren te Lanaken (B) op 22 oktober 1796.
    Hij is getrouwd te Haelen op 23 september 1823 met Judith Dirix, landbouwster en molenaarster, geboren te Helden op 12 mei 1800, dochter van Joannes Dirix en Wilhelmina Wilms.

Zij was gehuwd (2) met
Jacobus Bracken, molenaar.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina