Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Catharina Duijsent, dienstmeid, geboren te Haelen op 1 september 1825, overleden te Merum-Herten op 16 juni 1879, dochter van Joannes Duijzend en Maria Bongaerts.


Zij is getrouwd te Herten op 31 maart 1856 met
Mathis Thissen, dagloner, geboren te Herten op 28 februari 1831, overleden te Merum-Herten op 4 januari 1896, zoon van Frans Thissen en Margaretha Jorissen.
(Hij is later getrouwd te Herten op 28 april 1880 met Willemina Joosten, geboren te Neer op 17 augustus 1836, overleden te Herten op 16 maart 1911, dochter van Martin Joosten en Marie Arets.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina