Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Pieter Joseph Jacobs, weversknecht, geboren te Kirchhoven (D) rond 1773, overleden te Haelen op 8 maart 1823, zoon van Renier Jacobs en Ida Walraven.


Hij is getrouwd te Haelen op 26 mei 1814 met
Martina Sluijsen, dienstmeid en akkervrouw, gedoopt te Haelen op 8 april 1782, overleden aldaar op 5 mei 1845, dochter van Hubertus Sluijsen en Sijbilla van Oort.
(Zij is later getrouwd te Haelen op 12 mei 1824 met Petrus Vestjens, akkerknecht en landbouwer, gedoopt te Neer op 11 augustus 1796, overleden te Haelen op 29 februari 1860, zoon van Johannes Vestiens en Maria Gerarts.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina