Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Petronella Janssen, wonende te Heythuysen.


Zij was gehuwd met
Theodorus Prechters, wonende te Heythuysen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria, landbouwster, gedoopt te Heythuysen op 3 oktober 1773, wonende te Roggel, overleden aldaar op 3 september 1812.
    Zij is getrouwd te Roggel op 6 mei 1792 voor de kerk met Sibert Janssen, landbouwer en akkerman, gedoopt te Roggel op 6 oktober 1763, wonende aldaar, overleden aldaar op 6 juni 1836, zoon van Henricus Jansen en Catharina Baetsen.
    (Hij is later getrouwd te Roggel op 25 november 1812 met Maria Vrenken, dienstmeid, gedoopt te Roggel op 17 juni 1780, wonende aldaar, overleden aldaar op 28 juli 1831, dochter van Cornelius Vrencken en Cunegonda Hansen.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina