Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Guillaume Theeven, landbouwer, geboren te Horn, gedoopt op 18 november 1730, wonende te Horn, overleden aldaar op 1 april 1807.


Hij is getrouwd te Horn op 8 september 1767 voor de kerk met
Jeanne Vermeulen, landbouwster, geboren te Horn, gedoopt op 7 februari 1745, wonende te Horn, overleden aldaar op 7 november 1807, dochter van Herman Vermeulen en Marie Baetsen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Herman, adjoint te Horn, geboren te Horn op 18 maart 1772, wonende aldaar, overleden aldaar op 19 december 1839.
    Hij is getrouwd te Roggel op 24 april 1811 met Maria Anna Goossens, herbergierster en bierbrouwster, gedoopt te Roggel op 10 juli 1781, wonende te Horn en te Buggenum, overleden aldaar op 3 maart 1875, dochter van Johannes Goossens en Joanna Geenen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina