Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Mathiole Nijssen, geboren te Helden rond 1740, wonende te Heythuysen, overleden aldaar op 11 april 1809, dochter van Henri Nijssen en Ide Janssen.


Zij was gehuwd met
Martin Karis, dagloner, geboren te Heythuysen op 9 september 1753, wonende aldaar, overleden aldaar op 20 april 1821, zoon van Hendrik Caris en Gertrudis Mooren.
(Hij is later getrouwd te Roggel op 9 januari 1811 met Johanna Jacobs, landbouwster, gedoopt te Roggel op 30 oktober 1758, wonende aldaar, overleden te Heythuysen op 28 juni 1821, dochter van Caspar Jacobs en Maria Geenen. (Zij is eerder getrouwd te Heythuysen op 30 maart 1799 met Henricus op 't Roodt, landbouwer, geboren te Heythuysen op 7 juni 1745, wonende aldaar, overleden te Roggel op 6 februari 1810, zoon van Mathias op 't Root en Agnes Willems. (Hij was weduwnaar van Catharina Arets, wonende te Heythuysen, overleden te Roggel op 12 januari 1799.)))
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina