Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Theodorus van Mol, schoenmaker, geboren te Weert op 29 juli 1777, wonende aldaar, overleden te 's-Hertogenbosch op 8 februari 1840, zoon van Michel van Mol en Catherine Pelmers.


Hij is getrouwd te Weert op 14 juni 1813 met
Barbara Hillekes, gedoopt te Roggel op 16 oktober 1786, wonende te Weert, overleden aldaar op 23 september 1849, dochter van Laurentius Hillekens en Catherina Caelers.
(Zij had van een onbekende man één zoon.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Hubertus, schoenmaker en landbouwer, geboren te Weert op 7 januari 1821, wonende te Buggenum, overleden te Berchem (B) op 5 juli 1895.
    Hij is getrouwd te Buggenum op 16 februari 1849 met Maria Perlings, naaister, geboren te Buggenum op 19 augustus 1821, wonende aldaar, overleden aldaar op 6 maart 1865, dochter van Peter Peerlings en Petronella Reuten.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina