Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Guillemine Eggels, geboren te Haelen op 17 juli 1805, overleden te Kelpen-Grathem op 11 maart 1836, dochter van Willem Eggels en Petronella Geraets.


Zij is getrouwd te Horn op 14 april 1834 met
Louis Landauw, akkerknecht, geboren te Neer op 3 november 1810, overleden te Turnhout-Oosthoven (B) op 15 augustus 1880, zoon van Caspar Landauw en Helena Semels.
(Hij is later getrouwd te Grathem op 2 juni 1836 met Catharina Elisabeth Rosvelts, geboren te Oler op 30 januari 1808, overleden te Turnhout-Oosthoven (B) op 10 november 1891, dochter van Joannes Rosvelts en Catharina Donders.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina