Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jacomina Salden, dagloonster, wonende te Maasniel, overleden na 1812.


Zij was gehuwd met
Albert Janssen, wonende te Maasniel, overleden aldaar op 20 juni 1794.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Godefroid, distillateursknecht, geboren te Maasniel op 4 februari 1762, overleden te Roermond op 21 augustus 1852.
    Hij is getrouwd te Roggel op 30 juni 1812 met Elisabet de Halle, landbouwster, gedoopt te Roggel op 14 februari 1779, wonende aldaar, overleden te Roermond op 18 december 1851, dochter van Godefridus del Hal en Catharina van de Drinck.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina