Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Gertrudis Heckers, wonende te Kerkhoven (D).


Zij was gehuwd met
Joseph Heggen, wonende te Kerkhoven (D).

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joannes Mathias Wilhelmus, linnenwever, geboren te Kerkhoven (D) op 24 februari 1794, overleden te Haelen op 15 januari 1845.
    Hij is getrouwd te Haelen op 4 februari 1830 met Barbara Backers, dienstmeid en akkervrouw, geboren te Nunhem op 8 mei 1793, wonende te Haelen, overleden aldaar op 27 november 1857, dochter van Michael Backers en Petronille Gorissen.
    (Zij is eerder getrouwd te Haelen op 4 mei 1821 met Isodorus Bex, onderwijzer, gedoopt te Haelen op 12 juni 1779, wonende aldaar, overleden aldaar op 10 maart 1829, zoon van Thomas Bex en Joanna Verhaegh.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina