Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joannes Linsen, landman, geboren te Baexem op 17 maart 1769, overleden te Haelen op 15 augustus 1838, zoon van Theodorus Linsen en Agnes Verboekend.


Hij was gehuwd (1) met
Maria Catharina Kockelkoren, overleden te Grathem op 17 februari 1826.

Hij is getrouwd te Haelen op 3 februari 1829 (2) met
Wilhelmina Verboekent, dagloonster, geboren te Haelen op 19 december 1782, overleden aldaar op 2 december 1852, dochter van Christianus Verbouket en Maria Jacobs.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina